Αρχική
καθιστικό
τραπεζαρία
υπνοδωμάτιο
γραφείο
μπάνιο
κουζίνα
ντύσιμο
διακόσμηση
φωτισμός
παιδικό
κατασκευή
μπεμπέ
Το λεξικό του σπιτιού
Θερμιδομετρητής

Πέτρα και ουρανός
Απόλυτα εναρμονισμένοι με το φυσικό άνυδρο περιβάλλον του νησιού οι πέτρινοι όγκοι του σπιτιού διαγράφονται καθαροί στο γαλάζιο φόντο του ουρανού. Λευκά ξύλινα κουφώματα και πέργκολες συμπληρώνουν τις λιτές επιφάνειες.
Περισότερα...
Αιγαιοπελαγίτικο χρώμα
Γυμνή πέτρα, λιτοί όγκοι και το λαμπερό, αιγαιοπελαγίτικο λευκό είναι τα βασικά στοιχεία που μπορεί να χρησιμοποιήσει κανείς για να κατασκευάσει ένα εξοχικό σπίτι στη Μύκονο.
Περισότερα...
Η μαγεία των χρωμάτων
Η πρωτότυπη διακόσμηση ενός εξοχικού σπιτιού δε σημαίνει απαραίτητα ακριβές προτάσεις, πολύπλοκες κατασκευές και τεράστιους χώρους. Έξυπνες λύσεις, προσεκτικά επιλεγμένα αντικείμενα και - κυρίως - μια εντυπωσιακή γκάμα χρωμάτων ...
Περισότερα...
Με θέα το Αγαίο
Ένα σπίτι σε αποικιοκρατικό στιλ στη Φοινικιά της Σαντορίνης δίνει μαθήματα υψηλής αισθητικής, συνδυάζοντας άψογα τη μινιμαλιστική διακόσμηση με την τοπική παραδοσιακή αρχιτεκτονική.
Περισότερα...
Κατοικία στην ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
Μαύρα βράχια, ολόλευκα σπίτια και το απέραντο γαλάζιο είναι τα στοιχεία που κάνουν τις εικόνες της Σαντορίνης υπέροχες και τόσο μοναδικές.
Περισότερα...
Εκλεκτική απλότητα
Μια παλιά μαιζονέτα τριών επιπέδων στα Βόρεια Προάστεια της Αθήνας μεταμορφώθηκε σε ένα μοντέρνο, φιλόξενο σπίτι με διαχρονικό ύφος για ενα νιόπαντρο ζευγάρι, τον Κώστα και την Ελίνα.
Περισότερα...
Μια επιτυχημένη διαμόρφωση
Αξιοποιώντας στο έπαρκο τους χώρους ενός διαμερίσματος του 1980 οι αρχιτέκτονες προχώρησαν με ξεχωριστή έμπνευση στη μεταμόρφωσή του σε ένα σύγχρονο χώρο διαβίωσης μιας τετραμελούς οικογενείας.
Περισότερα...
Ατμόσφαιρα oriental
Η απουσία της ιδιοκτήτριας από την Ελλάδα πολλούς μήνες κάθε χρόνο δεν εμπόδισε τη δημιουργία ενός πολύ ζεστού σπιτιού με ιδιαίτερο διακοσμητικό χαρακτήρα.
Περισότερα...
Έμπνευση και παράδοση
Εναρμονισμένο απόλυτα με το περιβάλλον το τριώροφο σπίτι εντυπωσιάζει εξωτερικά με τις παραδοσιακά αρμολογημένους πέτρινους όγκους του.
Περισότερα...

.

cont@ct  | info | όροι χρήσης